Projectbegeleiding ICF

Om het vakmanschap hypotheken van de Financieel Adviseurs verder te ontwikkelen heeft Finamic een optimalisatietraject ontwikkeld, waarin onze trainers en kwaliteitscoaches U en uw team in enkele maanden middels diverse modules m.b.t. dossiercontrole, coaching en workshops ondersteunen om te excelleren in Vakmanschap en ICF. 

De door ons specifiek ontwikkelde QuickScan hypotheken, die aansluit bij de keyrisks en keycontrols wordt omgezet in gedetailleerde Dashboard/managementrapportage, waardoor U als directie en management weer het juiste inzicht krijgt en het comfortgevoel terugkrijgt.

De door ons specifiek ontwikkelde feedbackformulieren en talentenkaarten geven de Financieel Adviseurs inzicht in hun sterke en ontwikkelpunten en zo maken we inzichtelijk welke adviseur welk type ondersteuning van onze kwaliteitscoach nodig heeft.

Het optimalisatietraject is opgedeeld in  de modules:

Module Quick Scan Hypotheken

Deze module bestaat uit een onafhankelijk en objectief onderzoek naar de kwaliteit van de hypotheekverstrekking door middel van dossiercontroles. Wilt U weten wat dit voor U kan betekenen, klik dan hier.

Module Lerend Werkoverleg - Postenoverleg

In deze module legt onze kwaliteitscoach binnen het team het fundament voor een deskundig postenoverleg tussen financieel adviseurs. Wilt U weten wat dit voor U kan betekenen, klik dan hier.

 

Wat kunnen wij concreet voor u betekenen?

• Opzetten en verzorgen van management informatie

• Organiseren van een lerend werkoverleg/postenoverleg

• Uitvoeren van dossiercontroles /QuickScans

• Feedback tijdens individuele coaching gesprekken

• Formuleren van verbetervoorstellen voor management en directie,

• Beantwoording en communicatie van hypotheekproces- en

  Financieringsvraagstukken

• Acteren als sparringpartner en financieringscoach voor adviseur en manager bij

  Complexe en risicovolle financieringsvraagstukken

• Coaching adviseurs bij voorbereiden en uitwerken hypotheekadviesgesprek

• Management van input voorzien ten behoeve van Grow-gesprekken

• Coaching management bij beoordeling financieringsaanvraag 

 

Wilt u weten hoe onze trainers met Opleiding en Workshops dit traject kunnen ondersteunen, klik dan hier voor meer informatie.

Workshop Vakmanschap hypotheken Training Postenoverleg Opleiding Workshop Vastlegging Explain voor het intermediair Kwaliteitsverbetertrajecten Workshop vastlegging Explain voor financieel adviseurs Coaching Workshop Beoordeling en Vastlegging Explain voor acceptanten Talentontwikkeling