Workshop Vastlegging explain voor het intermediair

Op 2 oktober heeft trainer René Bartelen  2 workshops getraind voor 24 tussenpersonen die samenwerken met de Intermediairsdesk van de Rabobank Rijk van Nijmegen, Maas en Waal-Oost Betuwe en Arnhem en omstreken.

 In de workshop  lag de focus enerzijds op het kernachtig en juist vastleggen van het aanvraagformulier explain/afwijking. Anderzijds lag de focus op wanneer je als tussenpersoon mag afwijken van het acceptatiebeleid plusvoorwaarden voor het intermediair. De workshop werd door de tussenpersonen gemiddeld met een 9 beoordeeld.

lees verder »

René Bartelen | 17/10/2018 19:44

Vak-avonden CDD | FEC

Op  maandag 11 juni en maandag 2 juli organiseren we 2 vak-avonden over het onderwerp CDD en FEC.

lees verder »

Richard Calandt | 11/06/2018 08:30

Vak-bijeenkomst 22 mei 2018

Wij hebben op onze periodieke vak-bijeenkomst de bancair interim professionals van  Finamic bijgepraat over de ontwikkelingen en actualiteit. René Bartelen heeft de visie op detacheren in de komende maanden belicht. Daarnaast heeft hij onze traineeships gepresenteerd voor CDD/FEC analist en Bancair Interim Professional. Naast deze trajecten zijn wij ook continu op zoek naar jonge ambitieuze talenten die als Young Banking professional opgeleid willen worden om aan de slag te kunnen in de bancaire sector.

Vervolgens heeft Richard Calandt, onze trainer, coach en talentenontwikkelaar, samen met onze interim professionals het LinkedIn profiel geoptimaliseerd. Met elkaar zorgen we dat deze nog beter is aangevuld met de informatie die nodig is om je activiteiten binnen dit netwerk te versterken. Daarbij de mogelijkheden geschetst om je relaties te versterken en actiever te zijn op dit platform. Het resultaat is dat LinkedIn meer gebruikt kan worden en de professionaliteit van onze medewerkers die uitstraling heeft die nodig is.

lees verder »

Richard Calandt | 23/05/2018 11:12

De nationale Carrierebeurs 6 en 7 april 2018 Rai Amsterdam

 

Werken in de bancaire sector kan erg aantrekkelijk zijn: de uitdaging, carrièremogelijkheden, werkklimaat en de diversiteit op de werkvloer zijn een aantal positieve kanten van de branche. Onze organisatie heeft een uitstekend netwerk in professionals en financiële instellingen. Opdrachtgevers hebben een groot aanbod in talent, vaardigheden en ervaring zodat de juiste professional zich aansluit bij de organisatie voor de functie die bij diegene past.  Finamic zorgt dat professionals de juiste werkplek krijgen. Door een jarenlange ervaring in werving en een uitgebreid netwerk in de markt zorgen wij voor de perfecte match!

Wij staan op De Nationale Carrièrebeurs op 6 & 7 april in de RAI Amsterdam op stand 76 !

lees verder »

René Bartelen | 03/04/2018 22:15

Valentijn speeddate

Beste Valentijn,

Ben jij klaar voor de stap naar je toekomstige droombaan? Wil jij jezelf in no time ontwikkelen als adviseurs of specialist in de bancaire sector? 

lees verder »

Richard Calandt | 08/02/2018 10:35

Happy NewYear

lees verder »

René Bartelen | 31/12/2017 14:20

Merry X-Mas

lees verder »

René Bartelen | 22/12/2017 16:06

Nederlandse Carrieredagen 17 en 18 nov 2017

lees verder »

René Bartelen | 16/11/2017 16:40

Nederlandse Carrieredagen 17 en 18 nov 2017

lees verder »

René Bartelen | 13/11/2017 15:36

Studenten opgelet!

Zoek je een goed betaalde bijbaan naast je studie?

Krijg jij energie van een functie met veel klantcontact in de financiële sector?

lees verder »

Richard Calandt | 19/10/2017 15:41

Traineeship RKS en FA-A was succes!

In september heeft deze groep nieuwe bancair interim professionals het traineeship Rabobank Klanten Service en Financieel Adviseur A voor Rabobank met succes afgerond.

lees verder »

Richard Calandt | 05/10/2017 11:31

stage junior recruiter

Career Control Finamic is onderdeel van de In Control Group. Wij zijn een recruitment partner voor bancaire organisaties die een kwalitatief proces, open communicatie en mensgericht denken hoog in het vaandel hebben staan. Vanuit onze kantoren in Woerden en Eindhoven zorgen wij ervoor dat onze klanten voorzien worden van de beste kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature.

Stage opdracht voor junior Recruiter op ons kantoor in Woerden

lees verder »

Richard Calandt | 10/08/2017 14:55

vacature jr recruiter

Career Control Finamic is onderdeel van de In Control Group. Career Control Finamic is een recruitment partner voor bancaire organisaties die een kwalitatief proces, open communicatie en mensgericht denken hoog in het vaandel hebben staan. Vanuit onze kantoren in Woerden en Eindhoven zorgen wij ervoor dat onze klanten voorzien worden van de beste kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature.

jr. Recruiter voor ons kantoor te Woerden

lees verder »

Rene Bartelen | 01/08/2017 20:24

Summer school 2017

Tijdens de zomerperiode organiseert Finamic diverse workshops om jou in deze periode de mogelijkheid te bieden je nog verder te ontwikkelen. Onze trainers zorgen samen met jou dat je vakbekwaamheid en vaardigheden nog verder kunt ontplooien. We doen dit op woensdag in Woerden waar we met onze trainingslocatie gehuisvest zijn. Na afloop van elke workshop sluiten we deze af met een netwerkborrel en kan je onder genot van een hapje en drankje met ons en je collega’s sparren over het vak.

De workshops vinden plaats in Woerden van 9.30 uut tot 16.30 uur

lees verder »

Richard Calandt | 11/07/2017 16:09

Meet & Greet workshops

Meet & Greet workshops

Finamic training organiseert deze zomer extra Meet & Greet sessies om jou te ontmoeten. Unieke kans om je talent verder te ontwikkelen. Laat deze kans niet voorbij gaan en wij nemen de kosten voor onze rekening. Meldt je aan op training@finamic.nl of via aanmelden op deze website en je ontvangt direct een bevestiging van je deelname.

lees verder »

Richard Calandt | 11/07/2017 15:57

Workshops gastvrijheid en solliciteren

Onze trainer, René Kuiper, heeft diverse workshops gegeven op het Cingel College te Breda. Het thema gastvrijheid en sollicteren stonden daarin centraal. De studenten konden zo op een leuke en ontspannen manier door een praktijktrainer meegenomen worden in de wereld van hospitality en sollicteren. Vanuit deze studierichting een prachtige aanvulling op hun ontwikkeling. Met thema's, rollenspellen, pitchen en mooie voorbeelden uit de praktijk hebben ze geleerd hoe te acteren en dat geeft deze talenten een basis mee en daardoor een voorsprong naar de eerste stappen in de richting van facility management.

 

lees verder »

Richard Calandt | 29/06/2017 11:29

Fruitwaterfles

Drink je wel genoeg?

Yes, de zomer is begonnen!

lees verder »

Froukje Kuperus | 26/06/2017 10:41

Kom aan boord en start Traineeship Bancair Professional

Career Control Finamic start in juni met een traineeship bancair interim professional. Wij zijn zeer blij met de komst van Brian Brusselman als trainee.

lees verder »

Richard Calandt | 22/05/2017 15:38

Netwerkbijeenkomst SummerBBQ 20 juni 2017

Op dinsdag 20 juni 2017 organiseert Career Control Finamic, Finamic Training & Coaching samen met Bold Recruitment en Career Control Interim Professional voor de eigen interimprofessionals vanaf 18.00 uur een gezellige netwerkbijeenkomst - Summer BBQ op de Oostdam 10 te Woerden.

je kunt kennis maken met andere Interim Bancaire Professionals, Young Talents, onze Trainers, Coaches van onze traineeships en de recruiters  in een gezellige tent met muziek, waar we  samen met jullie met een BBQ en een drankje het begin van de zomer gaan vieren.

lees verder »

René Bartelen | 18/05/2017 12:40

Vak-avond 18 april

Op 18 april is door Career Control Finamic een vak-avond georganiseerd waarbij het thema Social Selling op de agenda stond. Aruna Gopal, social selling expert, heeft een korte workhop gegeven aan onze interim professionals om hun LinkedIn profiel te optimaliseren. Deze sessie is met groot enthousiasme ontvangen en met dank aan Aruna hebben al onze mensen een volledig up to date profiel. Onder genot van een drankje en hapje nog nagepraat over het vak, de ontwikkelingen en kansen in de markt. 

Samen met onze professionals is deze avond een groot succes geweest.

lees verder »

Richard Calandt | 10/05/2017 14:22

Opleidingsplaatsen beschikbaar

Zoek je een nieuwe uitdagende job? Ben je direct beschikbaar en inzetbaar?

Career Control Finamic biedt je de mogelijkheid voor het deelnemen aan een opleidingstraject.

lees verder »

| 31/01/2017 16:28

Toptrainer naar Finamic

Na 38 jaar trouwe dienst bij de fantastische Rabobank heeft Richard Calandt per 1 januari de overstap gemaakt naar |Finamic Training & Coaching | Career Control Finamic | Hij kan hier zijn kwaliteiten als ervaren trainer/coach optimaal gaan inzetten. Wilt u uw adviseurs op een hoger niveau brengen in de gespreksvaardigheden, zoekt u een coach voor uw telefoonteam, bent u als teamleider/manager op zoek naar de ondersteunende schakel met de First Line Monitoring, dan garandeert Richard u succes. Neem contact met ons op en Richard komt graag een kop koffie drinken en met u kennismaken. Wili je op korte termijn een afspraak bel op 06-57478648.

lees verder »

raino | 24/01/2017 16:18

19-12-2016 kerstborrel finamic

De laatste netwerkbijeenkomst van 2016 op maandag 19 december, staat in het teken van een gezellige Kerstborrel op onze nieuwe locatie van Career Control aan de Oostdam 10 te Woerden.

Programma :

lees verder »

Rene Bartelen | 16/12/2016 20:32

Finamic Detachering wordt onderdeel In Control Group

De In Control Group kondigt per 1 december 2016 de overname aan van Finamic Detachering . Finamic Detachering zal deel uit gaan maken van de InControl Group, een multi disciplinaire dienstverlener op het gebied capaciteitsvraagstukken. De overname van Finamic Detachering is een mooie stap, geheel in lijn met de visie van de InControl Group om te groeien in de arbeidsbemiddeling, binnen niche werkgebieden.

Finamic Detachering, opgericht in 2010, is een intermediar binnen de bancaire sector met een tweetal focusgebieden: retail particulieren, financieel advies en private banking aan de ene kant en compliance, control, risk en audit aan de andere kant. Met ruim € 2 miljoen omzet, zo’n 35 specialistische professionals en een mooi track record, heeft de InControl Group met Finamic een kwalitatief sterk label toegevoegd aan haar portfolio.

lees verder »

Rene Bartelen | 01/12/2016 20:39

Vacature Assistent Financieel Advies COF Interim

Vacature Assistent Financieel Advies COF Interim

Introductie

lees verder »

Rene Bartelen | 18/10/2016 15:54

Vacature FINAMIC: Traineeship Financieel Adviseur A Rabobank Interim

Vacature FINAMIC: Traineeship Financieel Adviseur A Rabobank Interim

Ben jij recent afgestudeerd of heb je maximaal 2 jaar ervaring bij een bank of verzekeraar? Ben je dus klaar voor een eerste of tweede stap in je carrière?

lees verder »

Rene Bartelen | 17/10/2016 10:12

Vacature FINAMIC: Financieel Adviseur B Interim

Waar bestaat de functie uit?

Als Financieel Adviseur (32-36 uur) verzorg je de advisering van particuliere klanten op het gebied van hypotheken, vermogen en verzekeren

lees verder »

Rene Bartelen | 16/10/2016 18:28

Vacature FINAMIC: Financieel Adviseur A Interim

Vacature FINAMIC: Financieel Adviseur A Interim

Waar bestaat de functie uit?

lees verder »

Rene Bartelen | 15/10/2016 13:00

Impressie Vakbijeenkomst Finamic 13-7-2016

Op woensdag 13-7-2016 heeft de vakbijeenkomst van Finamic plaats  gevonden van 18.00-21.00 uur te Nieuwegein bij Restaurant/Beachclub Down Under www.downunder.nl

Het is een interessant programma geworden  met een interactieve bijeenkomst mbt nieuwe ontwikkelingen en kansen in detachering en een afsluitende bbq. Hieronder een impressie van de bijeenkomst.

lees verder »

Rene Bartelen | 28/06/2016 18:32

Finamic sponsort YMCA Aruba

Een gezonde levensstijl op een opvang, fruit als snack zijn we in Nederland meer als gewoon, maar op Aruba was dat eventjes iets anders. Hier wilde Shannen Bartelen, mijn dochter, die 3 maanden stage heeft gelopen bij de YMCA op Aruba zeker iets mee doen.

René Bartelen, trainer coach Finamic

lees verder »

Rene Bartelen | 14/06/2016 20:01

Finamic sponsort klimmentegenms

Finamic sponsort www.klimmentegenms.nl 

Justin Bakker heeft een topprestatie neergezet door maar liefst 3x de Montventoux te beklimmen.

lees verder »

Raino Hamelink | 14/06/2016 19:49

Impressie van de Vakbijeenkomst Finamic 10-2-2016

Op woensdag 10 februari heeft Finamic in nieuwegein op de locatie www.downunder.nl  haar vakbijeenkomst georganiseerd.

Hieronder een impressie van de succesvolle avond, waarin we de recente ontwikkelingen mbt de introductie van het risicocontroleframework bij Rabobank besproken hebben en de impact hiervan op onze dienstverlening.

lees verder »

Rene Bartelen | 15/02/2016 12:14

Finamic Team Onsite Project ECB Rabobank Nederland

Het finamic detacheringsteam bij dit project bestond uit de volgende 4 medewerkers :  Caroline Smolders, Frank Spoel, Geert Strik en Marko Feith.
( zie foto)

Na een korte inwerkperiode werd het team al weer uit elkaar gehaald. Caroline en Marko gingen aan de slag bij Service Centrum Bijzonder Beheer. Frank en Geert gingen direct aan het werk met de dossiervorming voor de ECB.  In alles merkte je het belang van het slagen van dit project. De druk stond er direct op. Zowel richting lokale banken als richting ons.

lees verder »

Rene Bartelen | 21/12/2015 17:58

Vakbijeenkomst Thema Visie op Klantbediening 2016 4 November Finamic

Impressie van de maandelijkse Vakbijeenkomst van Finamic van november op woensdag 4 november 2015 van 17.00-21.00 uur

Thema Visie op Klantbediening 2016, “Alles in het teken van de Klant “

lees verder »

Rene Bartelen | 08/11/2015 10:52

Workshop orientatie met RHD

Finamic organiseert een Workshop orientatie met RHD ( Rabobank Hypotheek Dossier)

De workshop zal op 2 december 9.30-16.30 uur  plaatsvinden te Gouda.

lees verder »

Rene bartelen | 28/10/2015 19:06

De 4e praktijkopleiding Financieel Adviseur B / Assistent AFA is afgerond op 3 september 2015

10 daagse Praktijkopleiding Finamic voor de Financieel Adviseur B/Assistent FA 

Finamic heeft ondersteund bij leveren van  extra capaciteit  in teams Financieel Advies met een praktisch opgeleide adviseur of Assistent O. Tevens hebben we een aantal eigen medewerkers van lokale Rabobanken versnelt opgeleid tot FA B of Assistent FA.

lees verder »

| 02/08/2015 14:14

Eerste praktijkopleiding Finamic succesvol

Eerste praktijkopleiding Finamic- Headfirst voor  de ZZP-er Financieel Adviseur B  Rabobank-Detachering succesvol

In september 2014 heeft Finamic in samenwerking met Rabobank Gouwestreek een eerste eigen praktijkopleiding afgerond. In deze praktijkopleiding financieel adviseur B met specialisme voor Updategesprekken, hebben we 5 adviseurs van Finamic ( ZZP-ers met ruime advieservaring in hun eigen praktijk) en 4  startend adviseurs  van Rabobank Gouwestreek en Rabobank de Kempen) met een 10 daagse praktijkopleiding met praktijktrainers ingewerkt in de rol van Financieel adviseur B, met specialisme voor Updategesprekken.

lees verder »

| 14/10/2014 14:20

Start Praktijkopleiding Rabobank Financieel Adviseur voor de ZZP-er

Inleiding:

Finamic start met een opleidingstraject voor de Financieel Adviseur Particulieren..Startdatum eerste training 4  Augustus 2014. Latere startdata voor aanvullende groepen worden nog ingepland.Dit traject is specifiek gericht op het Rabobank-proof maken van professionals zonder (of geen recente/beperkte) ervaring bij de Rabobank.Het gaat om een 10 daagse praktijkopleiding met inwerktraject én opdracht voor minimaal 3 maanden als Financieel Adviseur.

lees verder »

| 15/07/2014 13:02

Finamic ontwikkelt Quick Scan Effectendienstverlening

Quick Scan Effectendienstverlening

- Wilt u snel en met de juiste diepgang inzicht hebben in de kwaliteit van de effectendienstverlening?
- Wilt u snel een beeld hebben van de kwaliteit van de 1e lijnscontroles?
- Wilt u snel inzicht in de kwaliteit van de implementatie en uitvoering van de processen en nu nog kunnen bijsturen?
- Vraagt u zich ook wel eens af of het beleggingsconcept vanuit een integrale kijk passend is bij de klant?

lees verder »

| 26/08/2013 17:35

Finamic ontwikkelt Quick Scan Integraal Financieel Advies - Financiele Planning

- Wilt u snel en met de juiste diepgang inzicht hebben in de kwaliteit van het integraal financieel advies?


- Wilt u snel een beeld hebben van de kwaliteit van de 1e lijnscontroles?
- Wilt u snel inzicht in de kwaliteit van de implementatie en uitvoering van de processen en nu nog kunnen bijsturen?
- Vraagt u zich ook wel eens af of er nu daadwerkelijk een passend advies wordt gegeven op basis van een integraal financieel advies/plan? 

lees verder »

| 23/08/2013 16:02

Basisworkshop Adviesplanner Klantroute Inkomen voor later

Voor Team FA en PB van Rabobank Roosendaal-Woensdrecht heeft Finamic een maatwerkopleidingsprogramma opgezet  en uitgevoerd mb.t. de adviesplanner. Doelstelling van teamleider Jannus Deijkers was om de kwaliteit van en het comfort in werken met HTC-Advies en de Adviesplanner te verhogen. Adviseurs, Assistenten, Teamleiders, Kwaliteitsmedewerkers en prcescontrollers volgden een praktijkgerichte workshop.

De trainers Dirk Veldman en Albert de Jong hebben enerzijds behandeld de  theoretische inleiding 5-pijlermodel in al zijn facetten, welke voorzieningen kan een klant hebben en hoe worden deze gelezen, Inflatie en netto besteedbaar inkomen, valkuilen adviesplanner klantroute inkomen voor later.

lees verder »

| 01/07/2013 17:15

Rabobank Impulsworkshops voor controllers juni 2013

Juni 2013  Rabobank Impulsworkshops voor controllers

Particuliere Kredietverlening : Finamic, Trainer René Bartelen heeft samen met Albert de Jong  drie interactieve workshops gegeven voor controllers op Impuls te Veldhoven, waarin de laatste wijzigingen  m.b.t. het nieuwe advies- en  toetskader hypotheken in relatie tot procescontroles en thema-onderzoeken centraal stond.
In de workshop werden de  laatste wijzigingen m.b.t. het aandachtsgebied woningfinanciering besproken. De actualiteiten rondom het nieuwe advieskader, de adviesplanner en het nieuwe toetskader hypotheken en de gewijzigde processen met betrekking tot de acceptatie én het beheer van het klantonderhoud Wonen in relatie tot o.m. de BBRA stonden centraal. De procescontrollers en Businesscontrollers konden tijdens de intervisie-opdrachten in de workshop dit doorvertalen naar hun eigen lokale procescontroles en thema-onderzoeken.

lees verder »

| 30/06/2013 15:42

Verdiepingsworkshop Adviesplanner Klantroute Wonen

Voor Team FA en PB van Rabobank Roosendaal-Woensdrecht heeft Finamic een maatwerkopleidingsprogramma opgezet  en uitgevoerd mb.t. de adviesplanner. Doelstelling van teamleider Jannus Deijkers was om de kwaliteit van en het comfort in werken met HTC-Advies en de Adviesplanner te verhogen. Adviseurs, Assistenten, Teamleiders, Kwaliteitsmedewerkers en prcescontrollers volgden een praktijkgerichte workshop.

De trainers Dirk Veldman en Albert de Jong hebben enerzijds behandeld de theorie van de fiscale wijzigingen 2013 in relatie tot de bekende valkuilen in de adviesplanner, de theorie van gebruik van de risicoscore in htc advies. In groepjes van 2 ( adviseur en assistent) werden twee uitgebreide dossiers ( OIP, echtscheiding en beleggingspanden) opgevoerd in de adviesplanner en plenair gepresenteerd en besproken.

lees verder »

| 01/06/2013 15:23

Rabobank Impulsworkshops voor controllers

29 november 2012 Rabobank Impulsworkshops voor controllers

Particuliere Kredietverlening : Finamic, Trainer René Bartelen heeft samen met Casper Bartels  drie interactieve workshops gegeven voor controllers op Impuls te Veldhoven, waarin  het nieuwe advies- en  toetskader hypotheken in relatie tot procescontroles en thema-onderzoeken centraal stond.
In de workshop werden de  laatste wijzigingen m.b.t. het aandachtsgebied woningfinanciering besproken. De actualiteiten rondom het nieuwe advieskader, de adviesplanner en het nieuwe toetskader hypotheken en de gewijzigde processen met betrekking tot de acceptatie én het beheer van het klantonderhoud Wonen in relatie tot o.m. de BBRA stonden centraal. De procescontrollers en Businesscontrollers konden tijdens de intervisie-opdrachten in de workshop dit doorvertalen naar hun eigen lokale procescontroles en thema-onderzoeken.

lees verder »

| 28/12/2012 12:26

De Rabobank in city of Monterey, California, USA

Afgelopen 25 september 2012 op vakantie in de USA, op rondreis in Californié, bezochten we Monterey, een aantrekkelijke vissersplaats met vele bezienswaardigheden zoals het Monterey State Historic Park. De bekende schrijver John Steinbeck heeft veel geschreven over Monterey, met name over het leven aan de kade van de Cannery Row. Maar  wat zagen we toen we het centrum inliepen, juist ja, de Rabobank! Wie had dat gedacht. Op de deur stond “Highest Customer Satisfaction with Retail Banking in California“. www.monterey.org

                                         

lees verder »

| 28/12/2012 11:37

Praktijkgerichte Maatworkshops Adviesplanner

Finamic heeft bij een lokale Rabobank voor Team Financieel Advies en Team Private Banking medio juli 3 succesvolle praktijkgerichte maatworkshops adviesplanner voor financieel adviseurs verzorgd. Centraal stonden achtergronden adviesplanner, verdieping pensioen en achtergronden Wia in combinatie met output adviesrapport.

Heeft u interesse in een maatwerkworkshop Adviesplanner voor uw team adviseurs FA en PB en of team assistenten FA en PB, neem dan contact op via training(at)finamic(dot)nl.

lees verder »

Finamic | 08/08/2012 13:58

Workshop voor Assistenten Financieel Advies was een succes!

Vorige week heeft Finamic samen met Anders Presteren een workshop voor Assistenten Financieel Advies gegeven voor een lokale Rabobank. Centraal stond het maken van de afspraak nieuwe stijl, conform nieuwe gewijzigde rol, opvragen relevante informatie voor hypotheekadviesgesprek. Reacties waren zeer positief, praktijkgericht, goede open vragen, praktische rollenspellen.

Geïnteresseerd voor uw team assistenten, neem contact op via training(at)finamic(dot)nl. Een coach nodig voor uw team financieel assistenten, neem contact op via training(at)finamic(dot)nl.

lees verder »

Finamic | 05/07/2012 13:59

Actueel
Quick Scans Vakmanschap hypotheken workshop Young Banking Professional Workshop Coaching Gespreksvaardigheden Call Center Detachering NEN Gecertificeerd Training Talentontwikkeling Postenoverleg Opleiding CRKBO gecertificeerde Trainers en Coaches Specialist FEC Specialist CDD Medewerker klant contact center Kwaliteitsverbetertrajecten Sales On-the-job-Coaching Customer service Klantgericht Interim Management finance Financieel Adviseurs Kwaliteitsmedewerkers 9 + Klantbeleving Klantenservice Experts Risk & Compliance Telefoontraining Hospitality Workshop Adviesgesprekken Interim Banking Professional Customer support Interim Managers Customer service medewerker Zeeland