Onze trainers:

René Bartelen, trainer Finamic en gespecialiseerd in vakmanschapstrainingen voor adviseurs, acceptanten, intermediairs, managers en controllers.

 

In mijn rol als trainer bij Finamic Training help ik mijn adviseurs de kennis van hypotheken in te zetten in optimale klantbediening en afweging te maken van de juiste risico’s in de acceptatiebeoordeling van een particuliere financiering.

Een trainingsbedrijf, dat echt in uw medewerkers geïnteresseerd is en hen helpt met praktijkworkshops, coaching on the job om hun skills en vakmanschap op een hoger niveau te brengen.

WORKSHOPS
✦Traineeships ✦  ✦ Vakmanschap hypotheken ✦ Vaslegging Explain voor het intermediair ✦ Vastlegging Explain voor het Bankkanaal  ✦ Coaching Vakmanschap Hypotheken ✦Netwerkbijeenkomsten ✦ Lerend werkoverleg - Postenoverleg

 

Kijk https://www.finamic.nl/over-ons/ren-bartelen/ voor meer informatie over René Bartelen.

 

Workshop Vakmanschap hypotheken Training Postenoverleg Opleiding Workshop Vastlegging Explain voor het intermediair Kwaliteitsverbetertrajecten Workshop vastlegging Explain voor financieel adviseurs Coaching Workshop Beoordeling en Vastlegging Explain voor acceptanten Talentontwikkeling