Finamic Training, Coaching en Talentontwikkeling

Zoekt U een trainingsbedrijf, dat echt in uw medewerkers geïnteresseerd is en hen helpt met praktijkworkshops, coaching on the job om hun skills en vakmanschap op een hoger niveau te brengen. 

Wij zijn gespecialiseerd in Training & Coaching in de financiële sector met jarenlange ervaring uit de eigen praktijk bij zowel banken, verzekeraars als tussenpersonen. Dit zijn tevens onze opdrachtgevers, die bij ons altijd voorop staan. In een persoonlijk gesprek achterhalen wij wat voor u belangrijk is, zo komen wij altijd tot een passende oplossing m.b.t uw opleidingswens.

Onze visie

Onze visie is dat iedereen potentieel in zich heeft en beschikt over talent. Wij willen uw eigen Professionals helpen dit te ontwikkelen en daarmee een meerwaarde realiseren voor uw organisatie. Om aan de top te komen, zal je moeten willen investeren. Op welk gebied is afhankelijk van de persoon, maar in de meeste gevallen ligt het accent op houding, gedrag, vaardigheden en vakmanschap.

Wat willen we  onze popdrachtgevers bieden ?

Uitdagende, steeds vernieuwde workshops in de dynamische bancaire wereld van onze opdrachtgevers in de financiële sector, waarin nieuwe talenten hun talent verder kunnen ontwikkelen.

Versterking van de teams bij onze opdrachtgevers met kwalitatief goed opgeleide Professionals, wat hen helpt in het realiseren van de commerciele en kwaliteitsdoelstellingen.

Wij trainen en coachen uw medewerkers, zodat zij samen het verschil maken voor Uw en ons bedrijf.

De belangrijkste succesfactor in onze workshops

De belangrijkste succesfactor in onze praktijkworkshops, die gericht zijn op praktische kennis en vaardigheden  is de focus op het vakmanschap van de advsiseur. De focus in onze workshops is altijd gericht op de individuele ontwikkeling of in teamverband werken we samen aan succes. Onze specialiteit zijn de praktijktrainingen of workshops, waarin we het overdragen van kennis, combineren met vaardigheden en de systemen waar de medewerker dagelijks mee werkt. Zo integreren we onze opleidingen in uw dagelijkse praktijk, samen met uw leidinggevenden borgen we het geleerde met coaching. Waar nodig hebben we de laatste wet- en regelgeving volledig geïntegreerd in onze opleidingen, zodat uw medewerkers altijd up tot date zijn en blijven. In deze trainingen, workshops en coaching willen we de praktijk van alle dag zo dicht mogelijk benaderen, zodat uw medewerkers het geleerde direct kunnen toepassen. Het management speelt bij ons in de voorbereiding van een opleidingstraject een intensieve rol.

 

Workshop Vakmanschap hypotheken Training Postenoverleg Opleiding Workshop Vastlegging Explain voor het intermediair Kwaliteitsverbetertrajecten Workshop vastlegging Explain voor financieel adviseurs Coaching Workshop Beoordeling en Vastlegging Explain voor acceptanten Talentontwikkeling