Over Ons

Wij zijn twee jonge en dynamische ondernemingen actief met Interim Professionals in de Detachering én met ervaren praktijktrainers, gespreksvaardighedentrainers en coaches in Training & Coaching in o.a. de financiële sector en customer services met jarenlange ervaring uit de eigen praktijk bij zowel banken, verzekeraars als tussenpersonen. Dit zijn tevens onze opdrachtgevers, die bij ons altijd voorop staan. In een persoonlijk gesprek achterhalen wij wat voor u belangrijk is, zo komen wij altijd tot een passende oplossing m.b.t uw opleidingswens voor uw eigen medewerkers of m.b.t. het invullen van uw flexibele schil met onze Interim Professionals als tijdelijke verstreking van uw team.

Onze visie

Onze visie is dat iedereen potentieel in zich heeft en beschikt over talent. Wij willen zowel onze eigen Interim Professionals als uw eigen Professionals helpen dit te ontwikkelen en daarmee een meerwaarde realiseren voor uw organisatie. Om aan de top te komen, zal je moeten willen investeren. Op welk gebied is afhankelijk van de persoon, maar in de meeste gevallen ligt het accent op houding, gedrag en vaardigheden.

Finamic bestaat uit  2 bedriijven die elkaar versterken 1 + 1 = 3 !!!

✔ Een detacheringsbedrijf, dat echt toegevoegde waarde levert door hun interim professionals klaar te stomen voor uw specifieke opdracht middels traineeships, praktijkworkshops, coaching en persoonlijke begeleiding.

✔ Een trainingsbedrijf, dat echt in uw medewerkers geïnteresseerd is en hen helpt met praktijkworkshops, coaching on the job om hun skills en vakmanschap op een hoger niveau te brengen. 

Wat willen we  onze professionals en opdrachtgevers bieden ?

✔ Uitdagende, steeds vernieuwde opdrachten in de dynamische bancaire wereld van onze opdrachtgevers in de financiële sector, waarin nieuwe talenten hun talent verder kunnen ontwikkelen.

✔ Uitdagende opdrachten in de wereld van customerservices, klantcontact en het realiseren van een 9+ klantbeleving bij onze verschillende opdrachtgevers. 

✔ Versterking van de teams bij onze opdrachtgevers met kwalitatief goed opgeleide Professionals, wat hen helpt in het realiseren van de commerciele en kwaliteitsdoelstellingen.

✔ Wij trainen en coachen niet alleen onze medewerkers maar ook uw medewerkers, zodat zij samen het verschil maken voor Uw en ons bedrijf.

De belangrijkste succesfactor zijn onze eigen traineeships

Een belangrijke succesfactor in zijn onze eigen praktijkworkshops en traineeships, die gericht zijn op praktische vaardigheden en competenties in samenhang met vakmanschap. Doelgericht met elke individuele medewerking, of in teamverband, werken aan succes. Onze specialiteit zijn de praktijktrainingen of workshops, waarin we het overdragen van kennis, combineren met vaardigheden en de systemen waar de medewerker dagelijks mee werkt. Zo integreren we onze opleidingen in uw dagelijkse praktijk, samen met uw leidinggevenden borgen we het geleerde met coaching. Waar nodig hebben we de laatste wet- en regelgeving volledig geïntegreerd in onze opleidingen, zodat uw medewerkers altijd up tot date zijn en blijven. In deze trainingen, workshops en coaching willen we de praktijk van alle dag zo dicht mogelijk benaderen, zodat uw medewerkers het geleerde direct kunnen toepassen. Het management speelt bij ons in de voorbereiding van een opleidingstraject een intensieve rol.

 

Quick Scans Vakmanschap hypotheken workshop Young Banking Professional Workshop Coaching Gespreksvaardigheden Call Center Detachering NEN Gecertificeerd Training Talentontwikkeling Postenoverleg Opleiding CRKBO gecertificeerde Trainers en Coaches Specialist FEC Specialist CDD Medewerker klant contact center Kwaliteitsverbetertrajecten Sales On-the-job-Coaching Customer service Klantgericht Interim Management finance Financieel Adviseurs Kwaliteitsmedewerkers 9 + Klantbeleving Klantenservice Experts Risk & Compliance Telefoontraining Hospitality Workshop Adviesgesprekken Interim Banking Professional Customer support Interim Managers Customer service medewerker Zeeland