Coaching

Zoekt u een praktijkgerichte Coach ?

Onze coaching richt zich op onvoorwaardelijke groei van het individu en creëren van de medewerker voor de toekomst.
Wij stellen de medewerker in staat om binnen de kaders acties door te vertalen naar een optimaal tevreden klant. Creativiteit, motivatie en empathie staan hierin centraal. Gebruik maken van de moderne communicatiemiddelen met daarin klant- en bankbelang als uitgangspunt. Het creëren van zelfvertrouwen en bewustwording is de basis voor succes. Doel van coaching is om groei te realiseren en stapsgewijs naar verbeterpotentieel te zoeken. Praktijkgerichte coaching is on the job coaching. 

Coaching 

Binnen de sport is coaching essentieel voor succes. Atleten, wielrenners, voetballers enzovoort, zijn pas succesvol als ze intensief gecoacht worden. Het omzetten van kwaliteit in effectiviteit. Je kunt fysiek nog zo hard trainen, als je het niet goed gebruikt is het effect minder.

 

 

 

 

Workshop Vakmanschap hypotheken Training Postenoverleg Opleiding Workshop Vastlegging Explain voor het intermediair Kwaliteitsverbetertrajecten Workshop vastlegging Explain voor financieel adviseurs Coaching Workshop Beoordeling en Vastlegging Explain voor acceptanten Talentontwikkeling