Training & Workshops

Zoekt u een training voor uw team die echt werkt?

 

Finamic Training onderscheidt zich door de  praktijkgerichte werkwijze van opleidingstrajecten gecombineerd met individuele on-the-job coaching van uw medewerkers. Onze modulair opgebouwde workshops kunnen daartoe gecombineerd worden met intensieve begeleiding voor, tijdens en na de workshops, om zo het geleerde te borgen binnen uw teams.

In een persoonlijk gesprek achterhalen wij wat voor u belangrijk is. Zo komen wij altijd tot een passende oplossing met betrekking tot uw opleidingswens voor uw medewerkers.

Finamic Training is gespecialiseerd in het opleiden van professionals binnen o.a. het bank- en verzekeringswezen. Met onze jarenlange ervaring uit de eigen praktijk zijn wij actief bij zowel banken, verzekeraars,  tussenpersonen.

 

Workshop Vakmanschap hypotheken Training Postenoverleg Opleiding Workshop Vastlegging Explain voor het intermediair Kwaliteitsverbetertrajecten Workshop vastlegging Explain voor financieel adviseurs Coaching Workshop Beoordeling en Vastlegging Explain voor acceptanten Talentontwikkeling