Wij zoeken talent voor diverse opdrachtgevers !

Wie zijn wij ?

Je kunt als Young Professional ervaring opdoen binnen een traineeship van één tot twee jaar. In deze periode ga je als starter  aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Aan het einde van het traject ben je uitgegroeid tot Interim Professional in de rol van medewerker klanten service, medewerker Customer Service of financieel specialist, zoals Financieel Adviseur, Compliance Specialist, CDD-Fec Specialist,  Hypotheekacceptant, Bijzonder Beheer Specialist of Teamcoach Call Center of acceptatiedesk

Heb jij altijd al interesse en ambitie gehad om in een commerciele, administratieve of leidinggevende functie ? Wil je je carrière een vliegende start geven? Ben je in staat om met een steile leercurve een grote stap in je ontwikkeling te maken? Dan ben bij ons aan het juiste adres! We organiseren meerdere traineeships. Leren je alle aspecten van het vak kennen in een specialisme met aandacht voor jouw talent. Tijdens het traineeship staat jouw ontwikkeling centraal en heb je diverse doorgroeimogelijkheden. Geef nu een boost aan je carrière met één van onze traineeships!

Traineeship Klanten Service-Customer Service

Als medewerker Klantenservice- Customer Service ben jij een luisterend oor voor de klanten van onze opdrachtgevers. Je stelt de juiste vragen en vraagt waar nodig door, zodat je snel samen met de klant helder hebt welke informatie of ondersteuning er precies nodig is. Je adviseert klanten proactief, je pikt signalen op en zet graag een stapje extra. Bij complexe zaken kun je rekenen op collega’s met specialistische kennis. Samen met jouw collega’s streef je naar een excellente klantbediening. Wil je weten wat dit voor je inhoudt, klik dan hier.

Traineeship Instap Bancair

Bij het volgen van dit traineeship stomen wij jou in enkele weken klaar voor de eerste stap naar een opdracht als Young Banking Professional. Voor je start op je eerste opdracht behaal je bij ons de benodigde WFT-diploma’s en wordt je getraind in gespreksvaardigheden en volg je een aantal praktijkworkshops gericht op onze opdrachtgever om je goed voor te bereiden op je je eerste functie. Wil je weten wat dit voor je inhoudt, klik dan hier.

Traineeship Bancair Interim Professional

In een periode van 6 weken leiden wij je volledig op tot bancair interim professional. Doelstelling van dit traineeship is, dat je hierna plug & play inzetbaar bent voor diverse opdrachtgevers in de bancaire sector. Naast kennis, vaardigheden en het ontwikkelen van je benodigde competenties, staat het behalen van de vereiste WFT certificaten centraal. Dat is binnen dit traineeship WFT Basis en WFT Hypothecair Krediet. Wij zorgen bij de laatste WFT voor begeleidingsdagen en het regelen van je examen. Je hebt 3 type rollen en je kunt in samenspraak met ons bepalen waar je kracht ligt. Front office, Mid office of Back office.  Wil je weten wat dit voor je inhoudt, klik dan hier.

Traineeship Compliance/Customer Due Diligence

Banken willen weten wie hun klanten zijn en wat ze willen en doen. Niet alleen om op die manier de beste service te kunnen bieden, maar ook omdat banken willen voorkomen dat de betaalsystemen worden gebruikt voor criminele activiteiten of voor het financieren van terrorisme. Op het moment dat er iets verdachts plaatsvindt, moet er geanalyseerd worden of dit inderdaad een verdachte betaling of een verdachte ontvangst is. Voor diverse opdrachtgevers zoeken we junior analisten. Voor je start op je eerste opdracht volg je na ons traineeship Instap Bancair ons traineeship Compliance/CDD, waarin je met praktijkworkshops getraind wordt in de wereld van compliance, de risico’s die banken lopen en hoe ze er mee omgaan, ken je klant principe, het vaststellen van klantintegriteit en nog veel meer. Tijdens de opdracht kun je Je verder specialiseren op  terrorisme financiering of Trust-structuren. Wil je weten wat dit voor je inhoudt, klik dan hier.

Wat bieden we jou ?

Bij Finamic Detachering heb je geen baan, maar een loopbaan. Wij zijn een jong en dynamische onderneming actief met Interim  Professionals in de detachering én met ervaren praktijktrainers. Wij hebben jarenlange ervaring uit de eigen praktijk bij zowel banken, verzekeraars, tussenpersonen, Klanten Contact Centra en Client Customerafdeling. Dit zijn tevens onze opdrachtgevers, die bij ons van groot belang zijn. In een persoonlijk gesprek achterhalen wij wat voor jou belangrijk is, zo komen wij altijd tot een passende oplossing m.b.t je opleidingswens en persoonlijke ontwikkeling.

Onze visie is dat iedereen potentieel in zich heeft en beschikt over talent. Wij willen al onze eigen Interim Professionals helpen dit te ontwikkelen en daarmee een voor jou meerwaarde realiseren. Om aan de top te komen, zal je moeten willen investeren. Op welk gebied is afhankelijk van de persoon, maar in de meeste gevallen ligt het accent op houding, gedrag en vaardigheden.

Je kunt je HIER  vrijblijvend aanmelden voor  één van onze  traineeships:
Een mooie start van jouw loopbaan! Welke kans pak jij ?
 

Quick Scans Vakmanschap hypotheken workshop Young Banking Professional Workshop Coaching Gespreksvaardigheden Call Center Detachering NEN Gecertificeerd Training Talentontwikkeling Postenoverleg Opleiding CRKBO gecertificeerde Trainers en Coaches Specialist FEC Specialist CDD Medewerker klant contact center Kwaliteitsverbetertrajecten Sales On-the-job-Coaching Customer service Klantgericht Interim Management finance Financieel Adviseurs Kwaliteitsmedewerkers 9 + Klantbeleving Klantenservice Experts Risk & Compliance Telefoontraining Hospitality Workshop Adviesgesprekken Interim Banking Professional Customer support Interim Managers Customer service medewerker Zeeland