Wil je als ZZP'er gaan samenwerken?

Graag komen wij in contact met zelfstandigen die ruime ervaring hebben opgebouwd binnen het bank- en verzekeringswezen of bij klantcontactcentra. Zie hiervoor onze openstaande vacatures of Upload je CV voor een persooonlijk gesprek. Ook als je vacature er niet bij staat gaan we graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden te bekijken.

Wij hebben continu interessante en uitdagende opdrachten voor ervaren en gespecialiseerde zelfstandigen. We zien het als onze uitdaging om de best passende opdracht voor je te zoeken die aansluit bij je specifieke kennis, ervaring en wensen. Graag leren wij je beter kennen in een oriënterend gesprek, waarin we samen met jou de mogelijkheden op een rij zetten. Wij investeren graag in een goede relatie om daarmee te bouwen aan een samenwerking op langere termijn.

Wij bieden je niet alleen een opdracht, maar gaan graag een langdurige samenwerking met je aan als netwerkpartner. Hiertoe begeleiden we je actief voor, tijdens en na je opdracht om te komen tot een  succesvolle samenwerking en een tevreden opdrachtgever. Daarnaast verzorgen we inhoudelijke terugkomdagen, opleidingen/workshops, die bedoeld zijn om ook jouw kennis als zelfstandige up to date te houden. Wij stellen onze expertise en netwerk van opdrachtgevers en eigen professionals ook aan jou open.

Quick Scans Vakmanschap hypotheken workshop Young Banking Professional Workshop Coaching Gespreksvaardigheden Call Center Detachering NEN Gecertificeerd Training Talentontwikkeling Postenoverleg Opleiding CRKBO gecertificeerde Trainers en Coaches Specialist FEC Specialist CDD Medewerker klant contact center Kwaliteitsverbetertrajecten Sales On-the-job-Coaching Customer service Klantgericht Interim Management finance Financieel Adviseurs Kwaliteitsmedewerkers 9 + Klantbeleving Klantenservice Experts Risk & Compliance Telefoontraining Hospitality Workshop Adviesgesprekken Interim Banking Professional Customer support Interim Managers Customer service medewerker Zeeland